Kral II. Abdullah Ürdün Çerkes Diasporası temsilcileri ile görüştü » Адыгея - Новости, события, комментарии, факты

» » » Kral II. Abdullah Ürdün Çerkes Diasporası temsilcileri ile görüştü
Kral II. Abdullah Ürdün Çerkes Diasporası temsilcileri ile görüştü 22:01 Четверг 0 2 761
30-06-2011, 22:01

Kral II. Abdullah Ürdün Çerkes Diasporası temsilcileri ile görüştü


Kral II. Abdullah Ürdün Çerkes Diasporası temsilcileri ile görüştü



Ürdün kralı II. Abdullah 27 Haziran Çarşamba günü Ürdün Çerkes Diasporası temsilcileri ile görüştü. Kral Abdullah görüşmede, Çerkes'lerin Ürdün’ün gelişmesine katkıda bulundukları için gurur duyduğudunu, ülkenin siyasi gelişiminin önemli olduğunu ve modernizasyonun bir parçası olması gerektiğini vurguladı.

Kral Abdullah: Kapsamlı reform sürecini ileri götürmek, siyasi, sosyal ve ekonomik alanlar dahil olmak üzere, gelecek ve bu günlerin iyi olması, gelişmesi için çaba göstereceğine söz verdi.

“ Bizim problemlerimiz büyük fakat potansiyelimizde büyük. Ve biz bir ekip olarak çalışmaya devam ettikçe, ben geleceğe iyimser bakıyorum” dedi Kral Abdullah.

Ürdün Çerkesleri konsey başkanı Adnan Kalimat, Haşimi liderliğini selamlayarak, Çerkes'lerin Ürdün’ün gelişmesine katkıda bulunmaya devam edeceklerinin altını çizdi. Adnan Kalimat, Kral Abdullah’ın reform çabasını desteklediğini de önemle sözlerine ekledi.

Kral daha sonra tüm soruları dikkatle dinledi ve Ürdün Hükümeti olarak tekrar görüşme kararı alınarak toplantıya son verildi.

Bu toplantı vatandaşların toplum liderleriyle görüş alışverişinde bulunmaları için yapılan planlı bir toplantıdır.




Оставить комментарий

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Университет Мальмы в Швеции готовится провести черкесскую конференцию "Черкесы в 21-м веке: идентичность и выживание на родине и в диаспоре". 19:11 Суббота 0 6 464 Университет Мальмы в Швеции готовится провести черкесскую конференцию "Черкесы в 21-м веке: идентичность и выживание на родине и в диаспоре". Она пройдет 23-24 ноября 2017. Одним из партнеров проведения конференции является Черкесский культурный центр в Тбилиси. В беседе с "Кавказ.Реалии" известный шведский ученый-кавказовед, руководитель
В турецком университете Дюздже - выпуск специалистов по черкесскому языку. 16:55 Суббота 0 2 546 В турецком университете Дюздже - выпуск специалистов по черкесскому языку. В Университете Дюздже в Турции не так давно произошло знаковое событие, по непонятным мне причинам недостаточно оцененное в СМИ Республики Адыгея: впервые в истории высшего образования Турции